Elaborare alternativa finala a PUG pentru “Actualizare Plan Urbanistic General Municipiul Marghita” și finalizarea raportului de mediu

Municipiul Marghita în calitate de titular, anunță publicul interesat aupra elaborării alternativei finale a PUG pentru “Actualizare Plan Urbanistic General Municipiul Marghita” și finalizarea raportului de mediu, care pot fi consultate la Primăria Municipiului Marghita, cu sediul în municipiul Marghita, Calea Republicii, nr. 1, județul Bihor și la sediul APM Bihor, municipiul Oradea, B-dul Dacia, nr. 25/A, de luni-vineri, între orele 9-14. (tovább…)

A N U N T privind elaborare PUZ – Schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, intravilan – Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35, jud. Bihor

Primaria municipiului Marghita anunta elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru schimbare destinatie teren in teren cu destinatie institutii si servicii in vederea Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, pe o parcela situata partea de sud a mun. Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31–35.   (tovább…)

Hírdetés

A Margittai munícipium polgármesteri hivatalához be lettek nyújtva Támogatói Listák- a polgárok jogalkotási kezdeményezése alapján, törvény módosítás céljából, bizonyos normatív szabályozásokat illetően,a választás területén.

Bármely személy, aki érdeklődik a lista megtekintését illetően, csak a személyes adatai tekintetében, az Európai Únió 2016/679-es számú szabályozása alapján kap információt.

A listák megtekinthetőek Margitta munícipium polgármesteri hivatalában, 2019 február 14-ig, a 2-es  irodában.

A N U N T privind intentia de elaborare PUZ – Schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, intravilan – Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35, jud. Bihor

Primaria municipiului Marghita anunta intentia de elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru schimbare destinatie teren destinat constructiilor de locuinte si intreprinderi mici si mijlocii, in teren cu destinatie institutii si servicii – Construire Supermarket LIDL si amenajare locuri de parcare in incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate si fatade, totem, amenajare acces si imprejmuire, racord retele edilitare, pe o parcela situata partea de sud a mun. Marghita, str. I.L.Caragiale, nr.31 – 35.   (tovább…)

Programul de încasare a impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2019

Serviciul Impozite si Taxe Locale anunţă că, programul de încasare a impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2019  va începe în data de 10 ianuarie 2019, ora 8.00.

De asemenea, anunţăm că în perioada 03.01-09.01.2019, se pot achita la casieria instituţiei noastre amenzile, taxele judiciare de timbru şi taxele extrajudiciare de timbru.

Cerem scuze marghitenilor  pentru eventualul disconfort creat, bazându-ne pe înţelegerea pe care au manifestat-o întotdeauna faţă de autoritatea locală.

Informare Hepatita A

Având în vedere situația epidemiologică din Județul Bihor privind evoluția cazurilor de Hepatită Virală A, și în scopul limitării evoluției, respectiv prevenirea apariției de noi cazuri / focare de hepatia A, vă rugăm să luați măsurile ce se impun în această situație și să afișați la loc vizibil următoarele informații și recomandări pentru populația generală. (tovább…)

Közeledik a helyi adók és illetékek kifizetési határideje, 01.10.2018

Köszönetet mondunk azoknak a polgároknak, akik március 31-ig teljes mértékben kifizették a helyi adókat és illetékeket, a kedvezményezetteknek 52 %-a volt a magánszemélyek és 43 %-a volt  jogi személyek.

Ugyanakkor tudatjuk azokat a polgárokat, akik úgy döntöttek, hogy két egyenlő részletben fizetik a helyi adókat és illetékeket, hogy közeledik a 2018 szeptember 30.-i második részlet kifizetésének határideje. (tovább…)

Copyright @ Municipiul Marghita 2015 +40259 362001 primaria@marghita.ro
Webmaster