Cererile pentru ajutorul de încălzire a locuinţei

formulare-incalzireCererile pentru ajutorul de încălzire a locuinţei sunt acceptate din data de 20 octombrie, până la data de 15 noiembrie. Pentru a cere ajutorul, consumatorii vulnerabili eligibili, cu venit de până la 615 lei/membru, trebuie să depună o cerere şi declaraţie pe propria răspundere, precum şi acte doveditoare. Cererile se pot depune lunar, iar orice modificare se anunţă obligatoriu în 5 zile. (mai mult…)

Anunt achizitie directa

sc-milano-papetarie-srl-cluj-napoca-292Municipiul Marghita intentioneaza sa achizitioneze prin procedura de achizitie directa articole de papetarie, birotica, cod CPV: 30192000-1, necesare pentru trimestrul IV, 2016.
Necesarul este cuprins in Anexa. Cantitatile din Anexa reprezinta cantitatile maxime care vor fi aduse in functie de necesitati si fondurile desponibile. (mai mult…)

Concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului impozite și taxe locale, încasări și urmărire

angajarePrimăria municipiului Marghita, județul Bihor organizează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului impozite și taxe locale, încasări și urmărire.

Condiţii de participare:
Condiții generale: condiţiile prevăzute la art.54 din Legea nr.188/1999, privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare; (mai mult…)

Termen de plata

25-taxe-shutterstock-24Biroul Taxe si Impozite anunta urmatoarele: termenul de plata a obligatiilor catre bugetul local pentru semestrul II al acestui an, este 30.09.2016. Dupa aceasta data se percep majorari de intarziere de 1%pe luna si fractiune de luna, conform prevederilor legale.

Copyright @ Municipiul Marghita 2015 +40259 362001 primaria@marghita.ro
Webmaster